Děje se

MICRONET ; inzerce nase.broumovsko.cz
Broumovské diskuzní fórum

icon | 09.02.16 20:02:07  |  (2.10.195) | Petr David   přesně naopak
„Každý broumovák přece ví, že vlak do Otovic léta nejezdí a je dost pravděpodobné, že výhledově nebude jezdit ani do Broumova. Takže teorie Jinše o nástupišti "hrana hrana" atd je k smíchu.“
Míra používání vlaku závisí na službě, kterou vlak lidem poskytne. Vede-li se vlaková doprava do útlumu, tedy neinvestuje se, tak úroveň klesá, a cestující přestávají jezdit. Klasická spirála.
Starý člověk nepojede autem, protože třeba ani neřídí. Ale nepojede ani vlakem, protože do něho nevyleze. Chybí perony hodné 21. století.
Za významného zainvestování především do Vysokovského tunelu by vzniklo bezkonkurenční spojení co do rychlosti (centrum HK za hodinu a 10 minut), pohodlí, bezpečnosti a šetrnosti k přírodě. Železnice je pro Broumovsko perspektivní dopravní prostředek, pouze se nesmí uměle tlumit.
Paní Dittrichová, berete-li starost o přírodu vážně a trápí Vás nadbytek betonových ploch, navštivte Švýcarsko. Každý broumovák přece ví, že vlak do Otovic léta nejezdí a je dost pravděpodobné, že výhledově nebude jezdit ani do Broumova. Takže teorie Jinše o nástupišti "hrana hrana" atd je k smíchu.

Předchozí příspěvek   |  Další příspěvek
Provozovatel stránek neodpovídá za obsah uveřejněných příspěvků. Za uveřejnované příspěvky zodpovídají jejich autoři.
Uveřejněním příspěvku do diskuse vyjadřuje autor souhlas s pravidly fóra.
Pravidla fóra