Děje se

MICRONET ; inzerce nase.broumovsko.cz
Broumovské diskuzní fórum

icon | 25.06.17 09:41:22  |  (25.131.147) | Jaroslav Baník   reakce na článek Jupa
Jupe, nebudu vás nijak titulovat, protože určitě Jup není vaše jméno.
Zřejmě jste mou připomínku vůbec nepochopil. Já vás nepoučuji, jen konstatuji jakou máte negativní mentalitu, která se projevila po příchodu Slovanu na toto území. Čelí v ní především závist.
Ve druhém odstavci opět globalizujete a tvrdíte své předsudky. Jistě máte pravdu, že ve velmi mladém věku některé dívky mají už dvě děti, ale takových případů není tolik abyste, je připisoval každé mladé Romce. Máte představu kolik neromských dívek v patnácti letech jde na potrat? Je to snad lepší. Nebo porodit někde doma a pak to dítě hodit do kontejneru, do příkopu, do řeky?
Nechápu počet"plno", pokud bych to bral jako, že všichni Romové, tak lžete.
Každý Rom, kterému se podaří najít práci, pracuje. Berte na vědomí, že po sametové revoluci byli první propouštění ze zaměstnaní Romové a to mohli být vynikající pracovníci např. VčVaK propustil všechny Romy a nahradil je českými , kteří viděli poprvé krumpáč a málem si s ním ublížili.
Co se týká krádeži, tak si dovolím ironizovat: Neexistuje zdravý člověk, který by nikdy v životě neonanoval, stejně si dovolím tvrdit, že neexistuje člověk, který by nikdy nekradl.
Nevadí mi ti co kradou pro přežití, horší jsou ti co kradou pro mamon a takových je tu více než dost.
Mimochodem, nikdy jsem neviděl, že by Rom se hrabal v kontejneru.
Vážený, v posledním odstavci mi radíte něco, co jsem dělal v minulém režimu několik roků a vězte, že to mělo hodně dobrých výsledků.
Tehdy tu existovala Komise pro cikánskou otázku, ve které byli začlenění lidé ze všech instituci, tedy ze škol, NV, VB i zdravotnictví. Já jsem časem při této komisi založil samosprávu, kde byli zástupci všech větších romských rodin. Zlepšila se školní docházka, hygiena a dětská kriminalita resp. přestupky. Výsledky byly tak dobré, že mne navštěvovali představitele blízkých měst s tím abych jim poradil jak to založit i u nich.

Věřte, že bych se tomu věnoval i teď, ale někteří pracovnici MěÚ mne velmi zklamali a k této činností je potřeba důvěra a spolupráce.
Je mnoho toho, co by se dalo projednávat na toto téma, ale ne tímto způsobem.

Předchozí příspěvek   |  Další příspěvek
Provozovatel stránek neodpovídá za obsah uveřejněných příspěvků. Za uveřejnované příspěvky zodpovídají jejich autoři.
Uveřejněním příspěvku do diskuse vyjadřuje autor souhlas s pravidly fóra.
Pravidla fóra