Děje se

MICRONET ; inzerce nase.broumovsko.cz
Broumovské diskuzní fórum

icon | 16.11.17 19:47:10  |  (2.156.98) | Starosta   Odpovědi
Pro Šelu: Ano je to tak, ale nevím, s kým jste o tom jednala, kdo vám tvrdil, že k tomu není politická vůle. Názorů je spousta a zrovna nějakou úlevu pro studenty si třeba já představit umím.
Pro Paragana: Stoupá cena za uložení na skládku, v případě tříděného odpadu je šance na drobný příjem z prodeje suroviny, takže prosím třiďte, není pravda, co píšete. Pokud nebudete třídit a bude se vše vozit na skládku, budeme mít vyšší náklady.
Dotaz na pytle: Pokud byste se dotázali přímo na webu města, dostali byste správnou odpověď. Jelikož jsem to sám nevěděl, dotázal jsem se za Vás. Je to tak, že pytle svozová firma nesváží. Vše má být v pevném a zabezpečeném obalu (popelnici), protože zvířátka pytle roztrhávají a roznáší nepořádek. Pokud ale tato potřeba nastane, jsou k dostání u svozové firmy nebo na podatelně městského úřadu pevné pytle určené k tomuto účelu a ty budou svezeny.
Pro Petra: Nechci Vás strašit, ale jednou to bude takto nastálo. Možná ne teď, možné ne ani za rok. Ale nejpozději od roku 2020 to tak bude všude a bude jedno, kdo bude tou dobou starosta. Starosta na to nemá žádný vliv. A možná za dva tři roky bude svoz 1x za měsíc. A možná si každý bude muset "nadlimitní odpad" sám vozit někam na skládku. Nemám věšteckou kouli, ale tuším, co jednou přijde.

Předchozí příspěvek   |  Další příspěvek
Provozovatel stránek neodpovídá za obsah uveřejněných příspěvků. Za uveřejnované příspěvky zodpovídají jejich autoři.
Uveřejněním příspěvku do diskuse vyjadřuje autor souhlas s pravidly fóra.
Pravidla fóra