Děje se

MICRONET ; inzerce nase.broumovsko.cz
Broumovské diskuzní fórum

icon | 09.12.17 10:17:51  |  (0.90.68) | Karel   Karel
No koukám že jsme tady na diskusi pod nickem Karlové dva,možná i více. Ono je to pěkné jméno. Mně se líbí jako jméno hlavně pro koně, on má větší hlavu. Mně zase byl pan Mikuška sympatický. On šel do diskuse s otevřeným hledím.nebyl srab se přiznat. A to jsem mu záviděl.
A tak k podstatě věci. Položme si otázku "Komu by to prospělo". Určitě né skutečnému panu Ortelovi. To byl první krok k tomu aby se na diskusi ozvali pseudodemokraté , rádoby humanisti a udělali bu bu bu vy špatní xenofobní občané. Přeci vy tomu nerozumíte, měli by jste jen pracovat a držet ústa. Národní hrdost, pracovitost a poctivost se dnes nenosí.
No kdo na tom může mít prospěch? Myslím že pan Mikuška ne.
Na konec asi jsem to jméno (nick) tzv.ukradl, budu pro příště přemýšlet na něčem originálním. Stejně by bylo lepší neschovávat se a vystupovat pod pravými občanskými jmény. Asi nejsme v ty demokracii ještě tak daleko. Ono nejde stát pod pravým jménem a nechat se urážet hulváty pod vymyšleným nickem. To jsou vesměs potomci (teď už vnukové) bývalých komunistických kádrů z Veby a jiných podniků na Broumovsku. No a protože od předků pochytili EGO tak v tom pokračují směrem o kterém si myslí že bude výnosný.
Příště už se Karel nazývat nebudu. Ale protože jsem srab vymyslím jiné originální jméno.

Předchozí příspěvek   |  Další příspěvek
Provozovatel stránek neodpovídá za obsah uveřejněných příspěvků. Za uveřejnované příspěvky zodpovídají jejich autoři.
Uveřejněním příspěvku do diskuse vyjadřuje autor souhlas s pravidly fóra.
Pravidla fóra