Děje se

MICRONET ; inzerce nase.broumovsko.cz
Broumovské diskuzní fórum

icon | 25.01.18 15:33:29  |  (0.90.68) | M.Pohl   Odlehčení křižovatky u bývalé polikliniky pro JUPA
Vážený pane, jsem téměř 100% přesvědčen, a svědčí o tom i účast lidí z Broumova a okolí na zmíněné debatě k této záležitosti, že podobný názor na věc, jaký máte na přeložku silnice kvůli přetížené křižovatce u bývalé polikliniky Vy a proto zastáváte svérázný názor, že je blbost kvůli tomu dělat přeložku silnice, která má sloužit zejména pro vozidla, která nejedou do centra města , tak tento názor patrně kromě Vás už asi mnoho lidí z Broumova nesdílí.
Ale vzhledem k tomu, že realizace tohoto záměru - jak bylo při debatě řečeno - je "hudba budoucnosti" v časovém horizontu odhadem 3-5 let(projektová dokumentace, výkup nemovitostí, vydání stavebního povolení), pokud se na to potom vůbec seženou peníze. Proto se touto, jak jste nazval "blbostí", nemusíte nyní vzrušovat.
Do té doby se tam nepochybně přihodí i pár dopravních nehod při nichž dojde možná díky neustále rostoucímu provozu, agresivitě a nepozornosti řidičů ke zranění či usmrcení účastníků silničního provozu, ale takové věci, pokud nepostihnou zrovna Vás či někoho z Vaší rodiny, zůstanou z Vašeho zjednodušeného pohledu také nepodstatnými blbostmi? Přeji pěkný den.

Další příspěvek
Provozovatel stránek neodpovídá za obsah uveřejněných příspěvků. Za uveřejnované příspěvky zodpovídají jejich autoři.
Uveřejněním příspěvku do diskuse vyjadřuje autor souhlas s pravidly fóra.
Pravidla fóra