Děje se

MICRONET ; inzerce nase.broumovsko.cz
Broumovské diskuzní fórum

icon | 14.03.18 22:17:14  |  (1028:8384:) | Honza   for Ondřej
Nápadů mám plnou kapsu. Jen se nemůžu rozpůlit a den má jen 24 hodin. Ono to není tolik o nápadu, ale o brainsetu a správně usměrněné energii. Nápady, lidé, peníze už potom přijdou jaksi sami.
Správně jsi pochopil, že jsem v příspěvku narážel na management. Už staří Číňané říkali, že ryba smrdí od hlavy. Např. ve Space X, Tesle, jsou manažeři nejvíce 2,5 roku. Pro dynamiku velice důležité. Existují tzv. korporátní deprivanti, jejichž životní strategií je přežití. Pro přežití v každé větší společnosti je klíčová nenahraditelnost - tudíž zachovat stávající stav, co možná nejdéle.Veba potřebuje dynamiku, inovace, změnu. Proč pořád směřovali svůj business na výrobu(nevím přesně čeho) a nediverzifikovali? Každý, i podprůměrný obchodník ví, že nesmí svůj obchod stavět jen na jedné noze. Je spousta firem, který svůj koncept fungování naprosto přesměrovaly(přizpůsobily se trhu). Takový Amazon. Primárně začínal jako e-shop a nyní? Největší poskytovatel cloud solutions(Azure plápolá kdesi v dáli). Myslím si, že v rámci IT v současné době neexistuje lepší business. IoT (internet of things) se stává běžnou součástí našich životů a je to na základě cloudu. Téměř všechny firmy budou v horizontu několika let migrovat svou infratrukturu, aplikace do cloudu. Je až zarážející jak se bude vše unifikovat. Vše také čím dál více centralizovat. A samozřejmě automatizovat. Lidé budou čím dál více v depresi z té jednotvárnosti.
Souhlas s tím, že Broumov má potenciál. A potenciál je krajina a zapadlost. Vybudujte takovou infrastrukturu, která nabídne odpočinek. Dejte tomu marketing, který bude kreativní. Nečekejte. To co popisuji je za rohem.
V dokonalém futurismu,
H.

Předchozí příspěvek   |  Další příspěvek
Provozovatel stránek neodpovídá za obsah uveřejněných příspěvků. Za uveřejnované příspěvky zodpovídají jejich autoři.
Uveřejněním příspěvku do diskuse vyjadřuje autor souhlas s pravidly fóra.
Pravidla fóra