Děje se

MICRONET ; inzerce nase.broumovsko.cz
Broumovské diskuzní fórum

icon | 23.08.18 17:17:25  |  (0.90.69) | Josef Vyskočil   Re
Vylidňování města je realita. Bohužel. Realita, která musela logicky nastat. Ve městě, které je životně závislé na "jediném" velkém zaměstnavateli a kde vše stojí a padá zároveň s ním. A tento klesající trend...vylidňování města...bude patrně pokračovat i do budoucna. Veba, kdo ví...v jakém objemu a zda-li vůbec přežije a nějaký nový zaměstnavatel?

Otázkou zůstává, co vlastně může město nabídnout potenciálnímu investorovi? Pokud starosta pronese větu cosi o 2,5 ha kdesi za P-transportem v záplavovém území, o které není zájem, je asi něco špatně! Ne? Co dělala všechna ta zastupitelstva? I v minulosti. Nic, leda velký kulový! A těch keců vždycky před volbama! "Připrava menší průmysl. zóny pro případného investora", to bylo snad motto na každé kandidátce. A teď se všichni diví? Veba v hajzlu a co teď?

No hlavně že tu máme Íčko i s kinem, koje v klášteře a teď ještě k tomu tu plechárnu k poslednímu rozloučení. Jó a ještě si můžeme moderně zatančit na náměstí u tech modrých paskvilů. Bych málem zapomněl:d

Předchozí příspěvek   |  Další příspěvek
Provozovatel stránek neodpovídá za obsah uveřejněných příspěvků. Za uveřejnované příspěvky zodpovídají jejich autoři.
Uveřejněním příspěvku do diskuse vyjadřuje autor souhlas s pravidly fóra.
Pravidla fóra