Děje se

MICRONET ; inzerce nase.broumovsko.cz
Broumovské diskuzní fórum

icon | 19.10.18 08:46:12  |  (0.90.68) | M:   pro T.M.
Souhlasím s tím, že příspěvky na bydlení jsou nesmysl tak jak jsou . Čím víc utratím, tím víc dostanu? Mám kamarádku, 3 děti a manžel malý plat, ta si klidně přitápí i v červenci. Za elektřinu utratí 2x tolik než my, šetřit nemusí, protože nakonec ji přispějí tolik, že platí o trochu míň než my. Normální by bylo, aby šetřila o trochu víc než já, ale zřejmě v jiném vesmíru.

Toho, kdo pracovat nechce, toho nedonutíte tam jít. Všechny dávku mu vzít nemůžete- přijde o podporu, dostane jiné příspěvky na živobytí. Ani nevím, jak se ty dávky jmenují, my neměli nárok ani na přídavky na děti :-) Určitě taky znáte případy, kdy někdo sice do práce nastoupil, ale vlastně nedělal a flákal se tak dlouho, než ho vyhodili.

Děti jen kvůli penězům... Bez komentáře. Ještě dodám, že čím nemocnější tím líp, bude víc peněz.

Nejde jen o přistěhovávání se do Broumova, jde o mentalitu národa. Já v téměř 50 nemám ještě vnoučata, ale ti rychlejší už mají pravnoučata :-) Je to o mentalitě. Když otěhotní 16tiletá Češka, rodiče jí zaplatí interupci, aby si "nekazila život". Když otěhotní 16tiletá Romka, uspořádají svatbu a je z ní mladá maminka. Ve většinové společnosti slyšíte "Cože? Třetí dítě? Vy jste se zbláznili, v dnešní době mít tři děti!" Národy, které berou dítě jako požehnání, rostou rychleji.
Polsko 1946 24,4 mil.
2017 38,5 mil.

Obávám se, že s ničím z toho, co jsme tady kostatovali, nemůžeme my dva nic udělat. A naprosto souhlasím s tím, že se to všechno netýká jen romské zatímještěmenšiny :-) Počkejme za 30 let

Předchozí příspěvek   |  Další příspěvek
Provozovatel stránek neodpovídá za obsah uveřejněných příspěvků. Za uveřejnované příspěvky zodpovídají jejich autoři.
Uveřejněním příspěvku do diskuse vyjadřuje autor souhlas s pravidly fóra.
Pravidla fóra