Děje se

MICRONET ; inzerce nase.broumovsko.cz
Broumovské diskuzní fórum
Pravidla diskuzního fóra
  • V diskusi je vyžadováno dodržování morálních zásad, nepoužívání vulgarismů, urážlivých forem vyjadřování. Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus.
  • Diskuse se řídí platnými zákony České republiky a veškeré příspěvky, které by byly v rozporu s těmito zákony jsou zakázány.
  • Provozovatel si vyhražuje právo kdykoliv ukončit provoz těcho stránek, mazat nevhodné příspěvky či jiným způsobem chránit provoz fóra.
  • Je zakázáno vkládat do příspěvků reklamu, inzerci, komerční upotávky a podobně, jakož i odkazy na stránky obsahující reklamu, inzerci, či jiný nesouvisející nebo nevhodný obsah.
  • Je zakázáno vkládat do příspěvků informace, které by v rozporu se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. v aktuálním znění.
  • Vyloučení odpovědnosti
    Na těchto internetových stránkách jsou příspvěky, zapsané neidentifikovanými návštěvníky stránek. Návštěvníky tímto výslovně upozorňujeme na nutnost dodržování slušnosti, dobrých mravů, zákonů a jiných nařízení. Stránky jsou volně přístupné. Na stránkách mohou být uvedeny odkazy na jiné internetové stránky. Pro všechny tyto odkazy výslovně potvrzujeme, že nemáme žádný vliv na jejich obsah a uspořádání. Proto se výslovně distancujeme tímto od všech obsahů všech zapsaných příspěvků, všech odkázaných stránek na všech webových stránkách včetně všech podstránek. Toto prohlášení platí pro všechny na stránce uvedené odkazy nebo reklamní obrázky.
    Provozovatel stránek
    SmPhorum MultiDomain ver. 2.01
    Webdesign: MicroNet ®